Θα ξετρελαθούν τα παιδάκια σας, και όχι μόνο
Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 6-8 άτομα
Πηγή - sidagi.gr
Απαιτούμενος χρόνος: 30 λεπτά
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 6-8 άτομα
- 200 γραμμάρια ινδική καρύδα
- Αυγουλάκια από ζαχαρόπαστα (θα τα βρείτε σε όλα τα ζαχαροπλαστεία και σε καταστήματα με ζαχαρωτά)
- 600 γραμμάρια κουβερτούρα
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Σε μπέν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα και προσθέτουμε λίγο σπορέλαιο για να γυαλίζει (μια κουταλιά της σούπας).
- Αφού λειώσει η σοκολάτα, την αφήνουμε να κρυώσει αρκετά και προσθέτουμε το ινδοκάρυδο.
- Ενσωματώνουμε ανακατεύοντας τα δυο υλικά και αφήνουμε να παγώσουν λίγο ακόμη.
- Σε λαδόκολλα βάζουμε κουταλιές της σούπας από το μίγμα και με το χέρι κάνουμε ένα βαθούλωμα στο κέντρο, ώστε να γίνουν φωλίτσες.
- Τις βάζουμε για 30 λεπτά στο ψυγείο. Αφού παγώσουν, τις γεμίζουμε με σοκολατένια αυγουλάκια.
Πηγή - sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου