Πεντανόστιμες τυροκροκέτες!!
Πηγή - Μαγειρική Πανδαισία
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 150γρ τυρί ρεγκάτο
- 150γρ κασέρι πικάντικο
- 100 γρ γκούντα
- Λίγο αλάτι
- 2 Κουταλιές κόρν φλάουρ
- Λάδι για τηγάνισμα
- 2 ασπράδια αυγών
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα με λίγο αλάτι.
- Τα ανακατεύουμε με τα τυριά και το κόρν φλάουρ.
- Τα πλάθουμε σε στρογγυλά μπαλάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο, τα αφήνουμε περίπου μια ώρα για να σφίξει το μίγμα μας.
- Πλάθουμε μικρές μπαλίτσες από το μείγμα μας και τις τηγανίζουμε λίγες λίγες, ώστε να μην κολλήσουν μεταξύ τους.
- Τηγανίζουμε σε δυνατη φωτιά.
- Μόλις πάρουν ένα χρυσό χρώμα, αποσύρουμε το σκεύος από τη φωτιά και τις ακουμπάμε σε χαρτί κουζίνας για να στραγίξουν.
- Σερβίρουμε τις τυροκροκέτες μας ζεστές
Πηγή - Μαγειρική Πανδαισία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου