Συνοδέψτε τη με το μεσημεριανό σας και φρέσκο ψωμί
Απαιτούμενος χρόνος: 60 λεπτά
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4-6 άτομα
Πηγή - sidagi.gr
Απαιτούμενος χρόνος: 60 λεπτά
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4-6 άτομα
- 3 πατάτες (μέτρια βρασμένες)
- 2 καρότα (μέτρια βρασμένα)
- Μερικά φρέσκα φασολάκια (βρασμένα)
- ½ φλιτζάνι τσαγιού αρακά (βρασμένο)
- Μαγιονέζα
- 3 αυγά (βραστά)
- 2 παντζάρια (βρασμένα)
- Αγγουράκια τουρσί
- Κάππαρη
- Αλάτι
- Πιπέρι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις πατάτες μαζί με τα καρότα για 15 λεπτά (τα βράζουμε μέτρια όχι πάρα πολύ).
- Σε άλλο σκεύος βράζουμε για 7 λεπτά τα αυγά.
- Συνεχίζουμε βράζοντας τον αρακά με τα φασολάκια για 15 λεπτά και τα παντζάρια για 25 λεπτά.
- Κόβουμε τις πατάτες, τα καρότα και τα φασολάκια σε μικρούς κύβους.
- Προσθέτουμε τον αρακά,αλάτι, πιπέρι και ½ φλιτζάνι τσαγιού μαγιονέζα για να ενωθούν τα λαχανικά.
- Προσθέτουμε επίσης το ένα αυγό ψιλοκομμένο.
- Βάζουμε τη σαλάτα σε ένα μπολ και στρογγυλεύουμε την επιφάνεια.
- Σκεπάζουμε τη σαλάτα με λίγη μαγιονέζα και γαρνίρουμε με τα υπόλοιπα αυγά, τα παντζάρια κομμένα σε φέτες, τα αγγουράκια τουρσί και την κάππαρη.
- Συνοδέψτε τη με ψωμάκι γεμιστό.
Πηγή - sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου