Το πιάτο αυτό δεν έχει υγρά παρά μόνο το λίπος που θα βγάλει το χοιρινό για αυτό είναι ωραίο σαν συνοδευτικός μεζές για το κρασάκι ή το ούζο μας.
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4 άτομα
- 1 κιλό χοιρινή τηγανιά ή χοιρινό κρέας χωρίς κόκαλο που το τεμαχίζετε μόνοι σας σε μικρά κομματάκια
- αλάτι
- πιπέρι
- κύμινο
- κανέλα
- θρούμπι
- γαρίφαλο
- μικρά κομματάκια 1 εκ επί 1εκ. από φλοίδα 1 πορτοκαλιού
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε το κρέας με τα μπαχαρικά μας και τα αφήνουμε για 3-4 ώρες, αν θέλουμε και περισσότερο.
- Στη συνέχεια τα βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε για λίγα λεπτά μέχρι να δούμε ότι πήραν χρώμα και η τηγανιά μας είναι έτοιμη.
Πηγή - yumyum.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου