Από τον Chef Γιάννη Κιόρογλου
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Hμέρα προβολής 09/04/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
Πηγή - Chef On Air
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 500 γρ. λιγκουίνι
- Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
- 1 σκελ. σκόρδο
- 1/2 κιλό ντοματίνια
- 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά καπνιστή
- ½ ζωμό μυρωδικών Knorr Σπιτικός
- 1 κολοκυθάκι
- 1 πιπεριά πράσινη
- 1 πιπεριά κίτρινη
- 1 πιπεριά κόκκινη
- 1 μελιτζάνα
- 1 κρεμμύδι
- ½ ματσ. βασιλικό
- ½ ματσ. δυόσμο
- Αλάτι-πιπέρι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Σωτάρουμε σε ελαιόλαδο το σκόρδο.
- Προσθέτουμε τα κομμένα στα δύο ντοματίνια και τα λιώνουμε για να γίνουν σάλτσα.
- Εκτός φωτιάς ρίχνουμε πάπρικα και μισό ζωμό μυρωδικών.
- Κόβουμε σε κύβους και σωτάρουμε σε ελαιόλαδο το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το κολοκυθάκι, τη μελιτζάνα και αλατίζουμε.
- Βράζουμε τα λιγκουίνι al dente, σε αλατισμένο νερό.
- Περιχύνουμε λίγη από τη σάλτσα στα λαχανικά και ρίχνουμε λίγο νερό από τα βρασμένα ζυμαρικά.
- Προσθέτουμε τα λιγκουίνι και ανακατεύουμε.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο βασιλικό και δυόσμο.
- Σερβίρουμε και προσθέτουμε πιπέρι.
Hμέρα προβολής 09/04/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου