~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 6 άτομα
- 3 φέτες ψωμί με προζύμι (βαρύ)
- 1 ώριμο αβοκάντο
- 6 κ.σ. πικάντικη σάλτσα πιπεριάς/ντομάτας
- Αλάτι
- 100 γρ. γραβιέρα
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Κόβουμε τις φέτες ψωμιού στη μέση και τρίβουμε επάνω τη γραβιερα.
- Τις ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου μέχρι να ροδίσει η γραβιέρα.
- Βάζουμε πάνω σε κάθε φέτα ψωμιού μια φέτα από καθαρισμένο αβοκάντο και από πάνω μια μικρή κουταλιά σάλτσα ντομάτας/πιπεριάς, που τη βρίσκουμε σε πολωνέζικα και ρώσικα deli.
Πηγή - αθηνόραμαUmami.gr