Συνταγή : Mind the Food
Μερίδες : για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- ½ πράσινη λόλα
- ½ κόκκινη λόλα
- ½ φλ. τσαγιού κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
- 2 τριμμένα καρότα
- 100 γρ. ροκφόρ
- 80 γρ. καρυδόψιχα
- 1 κ. σούπας μουστάρδα σε σκόνη
- 4-5 κ. σούπας ελαιόλαδο
- Λεμόνι
- Αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα φύλλα λόλας, χοντροκομμένα, το λάχανο και το καρότο.
- Προσθέτουμε το ροκφόρ και τα καρύδια.
- Χτυπάμε στο μπλέντερ το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού και περιχύνουμε πάνω στη σαλάτα.
- Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.
Πηγή - Mind the Food
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου