ΜΕΝΟΥ

Pages

Σαλάτα με καρύδια και ροκφορ

Πλούσια σαλάτα για το εορταστικό σας τραπέζι.












Συνταγή : Mind the Food
Μερίδες : για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :  
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • ½ πράσινη λόλα
  • ½ κόκκινη λόλα
  • ½ φλ. τσαγιού κόκκινο λάχανο ψιλοκομμένο
  • 2 τριμμένα καρότα
  • 100 γρ. ροκφόρ
  • 80 γρ. καρυδόψιχα
  • 1 κ. σούπας μουστάρδα σε σκόνη
  • 4-5 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • Λεμόνι
  • Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
  • Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε τα φύλλα λόλας, χοντροκομμένα, το λάχανο και το καρότο.
  • Προσθέτουμε το ροκφόρ και τα καρύδια.
  • Χτυπάμε στο μπλέντερ το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το χυμό λεμονιού και περιχύνουμε πάνω στη σαλάτα.
  • Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.

Πηγή - Mind the Food

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου