ΜΕΝΟΥ

Pages

Romesco Sauce

Μία Ισπανική σάλτσα στο τραπέζι σας.

 








Συνταγή : Cookbox
Μερίδες : για 1 σαλάτα
Απαιτούμενος Χρόνος :  10 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη, Μέτρια, Δύσκολη, Πολύ Δύσκολη.


Υλικά
  • 1 ντομάτα ώριμη
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 5 κόκκινες πιπεριές ψημμένες
  • 2 κ.σ. ξίδι σέρι (sherry vinegar)
  • Αλάτι 1/2 κ.γ.
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/4 κ.γ.
  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1/4 κ.γ. κόκκος κόκκινο πιπέρι χοντροσπασμένο
  • 5 κ.σ. αμύγδαλα
  • 30 ml. ελαιόλαδο



Εκτέλεση
  • Βάζουμε στον επεξεργαστή τροφίμων όλα τα υλικά εκτός απο το λάδι.
  • Επεξεργαζόμαστε τα υλικά μέχρι να αναμιχθούν πλήρως. 
  • Προσθέτουμε το λάδι σιγά σιγά και συνεχίζουμε την επεξεργασία μέχρι να έχουμε μια λεία πάστα.
  • Βάζουμε τη σάλτσα σε ένα βαζάκι και τη διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι και 10 μέρες.

Πηγή - cookbox.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου