Μία Ισπανική σάλτσα στο τραπέζι σας.
Πηγή - cookbox.gr
Συνταγή : Cookbox
Μερίδες : για 1 σαλάτα
Απαιτούμενος Χρόνος : 10 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη,
Μέτρια, Δύσκολη, Πολύ Δύσκολη.
Υλικά
- 1 ντομάτα ώριμη
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 5 κόκκινες πιπεριές ψημμένες
- 2 κ.σ. ξίδι σέρι (sherry vinegar)
- Αλάτι 1/2 κ.γ.
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/4 κ.γ.
- 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1/4 κ.γ. κόκκος κόκκινο πιπέρι χοντροσπασμένο
- 5 κ.σ. αμύγδαλα
- 30 ml. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Βάζουμε στον επεξεργαστή τροφίμων όλα τα υλικά εκτός απο το λάδι.
- Επεξεργαζόμαστε τα υλικά μέχρι να αναμιχθούν πλήρως.
- Προσθέτουμε το λάδι σιγά σιγά και συνεχίζουμε την επεξεργασία μέχρι να έχουμε μια λεία πάστα.
- Βάζουμε τη σάλτσα σε ένα βαζάκι και τη διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι και 10 μέρες.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου