Ενα sandwich για όλες τις ώρες.
Χρόνος προετοιμασίας : 10’
Χρόνος μαγειρέματος : 40’
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 4 ψωμάκια για σάντουιτς
- 2 φιλέτα κοτόπουλου
- 1 φλιτζάνι μαγιονέζα Hellman’s
- 2 κ.σ. χυμό λεμονιού
- ½ κιλό μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ. σέλερι ψιλοκομμένο
- 1 κουτ. του γλυκού μουστάρδα Hellman’s
- 1 Knorr«Σπιτικός» Ζωμός Κότας
- κλωναράκια άνηθου
- κλωναράκια μαϊντανού
- ανάλογοαλάτι και πιπέρι
- ½ κουτ. του γλυκού κάρυ
~ ~ ~ ~ ~ Εκτελεση ~ ~ ~ ~ ~
- Ξεπλένουμε και σκουπίζουμε τα φιλέτα με απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
- Μετά, ρίχνουμε σε μια κατσαρόλα με νερό που βράζει, το ζωμό κότας, ανακατεύουμε και μόλις λιώσει, προσθέτουμε τα φιλέτα του κοτόπουλου και τα αφήνουμε να βράσουν για 30-35 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
- Αφού τα στραγγίξουμε τα κόβουμε σε κομματάκια.
- Βάζουμε σε ένα μπολ τη μαγιονέζα, το χυμό λεμονιού, το σέλερι, το κάρυ, το αλατοπίπερο, το κρεμμύδι, το μαϊντανό, τη μουστάρδα και τα κομματάκια κοτόπουλου και τα ανακατεύουμε ώστε να ομογενοποιηθούν.
- Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση, βάζουμε στα μισά κουταλιές από το μίγμα, καλύπτουμε με τα άλλα μισά ψωμάκια και γαρνίρουμε με άνηθο και μαϊντανό.
- εναλλακτικά καρυκεύστε τα κομμάτια από το κοτόπουλο με Aromatκαι ψήστε στο grill, δίνοντας περισσότερη γεύση και όμορφο χρώμα κατά το ψήσιμό τους.
Πηγή - Knorr.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου