Ενα ορεκτικό για όλες τις ώρες
Χρόνος Προετοιμασίας 35'
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Πηγή - cookbox.gr
Χρόνος Προετοιμασίας 35'
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 12 άτομα
- 480 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 80 γρ. τσένταρ τριμμένο
- σχοινόπρασο 2-3 κ.σ. ψιλοκομμένο
- 120 γρ. βούτυρο λιωμένο
- 120 γρ. γιαούρτι
- 3 αυγά
- sour cream 2 φλ.τσ.
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Βάζουμε αντικολλητικά χαρτάκια σε 24 ειδικές θήκες για muffins.
- Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε το τυρί με το αλεύρι και το σχοινόπρασο.
- Βάζουμε στον κάδο του μίξερ τα αυγά, τη sour cream, το γιαούρτι και το βούτυρο.
- Χτυπάμε τα υλικά σε μέτρια ταχύτητα μέχρι να ομοιογενοποιηθούν.
- Προσθέτουμε τμηματικά τα στερεά υλικά και χτυπάμε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μίγμα και να προκύψει η ζύμη.
- Μοιράζουμε τη ζύμη στις θήκες και ψήνουμε στο φούρνο για 20 περίπου λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα τα muffins και να φουσκώσουν.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου