Νόστιμος γαλέος….συνοδέψτε τον με χόρτα και σκορδαλιά!!
Πηγή - Μαγειρική Πανδαισία
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 2 άτομα
- 4 φέτες Γαλέο
- Αλάτι για κάθε ένα κομμάτι γαλέου
- Λίγο λευρι για το πασπάλισμα
- Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Αρχικά πλένουμε και καθαρίζουμε τα κομμάτια του γαλέου, τα αλατίζουμε και στη συνέχεια τα αλευρώνουμε και από τις δύο πλευρές και τα τηγανίζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι με ελαιόλαδο.
- Προσέχουμε να μη μας κολλήσει στο τηγάνι ο γαλέος.
- Εναλλακτικά μπορούμε να ψήσουμε και στη ψηστιέρα αν θέλουμε να είναι πιο ελαφρύ το γεύμα μας χωρίς να αλευρώσουμε όμως.
Πηγή - Μαγειρική Πανδαισία
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου