ΜΕΝΟΥ

Pages

Τηγανητός τραχανάς με λάχανο & σουτζούκι

Μία ιδιαίτερη συνταγή από την Mελίνα Σελάλμα









~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4 μερίδες
  • 120 γρ. τραχανά ολικής άλεσης
  • 2 καρότα
  • 1 κρεμμύδι ξερό
  • 100 γρ. λάχανο
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις
  • 1 κ.σ. σάλτσα σόγιας ή χυμό από 1 λεμόνι
  • 120 γρ. σουτζούκι
  • Αλάτι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Μέσα σε νερό που βράζει ρίχνουμε τον τραχανά και τον αφήνουμε για 2 λεπτά. 
  • Τον σουρώνουμε αμέσως. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το λάχανο.
  • Σε ένα βαθύ τηγάνι, τύπου γουόκ, σωτάρουμε σε ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, τα καρότα και το λάχανο. 
  • Κόβουμε το σουτζούκι, το προσθέτουμε στα λαχανικά και σωτάρουμε.
  • Στο τέλος ρίχνουμε τον τραχανά. 
  • Χαμηλώνουμε την φωτιά. 
  • Προσθέτουμε τη σόγια και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
  • Σερβίρουμε σε βαθύ μπολ.

Ημέρα προβολής 6/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
Πηγή - Chef On Air

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου