Μία ιδιαίτερη συνταγή
από την Mελίνα Σελάλμα
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4 μερίδες
Ημέρα προβολής 6/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
Πηγή - Chef On Air
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4 μερίδες
- 120 γρ. τραχανά ολικής άλεσης
- 2 καρότα
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 100 γρ. λάχανο
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο Άλτις
- 1 κ.σ. σάλτσα σόγιας ή χυμό από 1 λεμόνι
- 120 γρ. σουτζούκι
- Αλάτι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Μέσα σε νερό που βράζει ρίχνουμε τον τραχανά και τον αφήνουμε για 2 λεπτά.
- Τον σουρώνουμε αμέσως. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, τα καρότα και το λάχανο.
- Σε ένα βαθύ τηγάνι, τύπου γουόκ, σωτάρουμε σε ελαιόλαδο τα κρεμμύδια, τα καρότα και το λάχανο.
- Κόβουμε το σουτζούκι, το προσθέτουμε στα λαχανικά και σωτάρουμε.
- Στο τέλος ρίχνουμε τον τραχανά.
- Χαμηλώνουμε την φωτιά.
- Προσθέτουμε τη σόγια και ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί.
- Σερβίρουμε σε βαθύ μπολ.
Ημέρα προβολής 6/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου