Ενα σουφλε από τον Chef Αλέξανδρο Τσώτση
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 6 μερίδες
Ημέρα προβολής 5/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
Πηγή - Chef On Air
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 6 μερίδες
- 1 κιλό κατεψυγμένο μπρόκολο Ifantis
- 400 γρ. τυρί κρέμα
- 30 γρ κρέμα γάλακτος
- 200 γρ. μπέικον
- 250 γρ ρεγκάτο
- Αλάτι- πιπέρι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Μπλανσάρουμε το μπρόκολο σε ζεστό αλατισμένο νερό, για 3 λεπτά.
- Κόβουμε το μπέικον σε ζαράκια και το σωτάρουμε.
- Κόβουμε το ρεγκάτο σε κυβάκια και το υπόλοιπο το τρίβουμε.
- Ζεσταίνουμε λίγο την κρέμα γάλακτος, προσθέτουμε το τυρί κρέμα και ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
- Στραγγίζουμε το μπρόκολο.
- Το βάζουμε σε ένα πυρέξ και από πάνω ρίχνουμε το ρεγκάτο κομμένο σε ζαράκια, τα κομματάκια του μπέικον, την κρέμα τυριού και το τριμμένο τυρί.
- Βάζουμε το μπρόκολο στο πυρέξ, ρίχνουμε τα κομματάκια του μπέικον, του ρεγκάτο και την κρέμα τυριού.
- Καλύπτουμε από πάνω με το τριμμένο ρεγκάτο.
- Ψήνουμε στους 180-200 βαθμούς, στις αντιστάσεις πάνω και κάτω, για 30-35 λεπτά.
- Σερβίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Ημέρα προβολής 5/2/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου