Παραδοσιακή συνταγή που δεν θα σας δυσκολέψει καθόλου!
Απαιτούμενος χρόνος : 35΄
Πηγή - sidagi.gr
Απαιτούμενος χρόνος : 35΄
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 2-4 άτομα
- Μισό κιλό χοιρινό
- 200 γραμμάρια σκληρή φέτα
- 2 πιπεριές
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1 σκόρδο
- 1 κλωνάρι δενδρολίβανο
- 1 κλωνάρι φρέσκο θυμάρι
- 1/4 φλιτζάνι κρασί κόκκινο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Κόβουμε το χοιρινό σε λωρίδες πάχους 1 εκατοστού.
- Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε σε λεπτές λωρίδες τις πιπεριές και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
- Τσιγαρίζουμε σε τηγάνι με ελαιόλαδο το δενδρολίβανο, το θυμάρι, το σκόρδο και τα κρεμμύδια.
- Προσθέτουμε στη συνέχεια το χοιρινό και τσιγαρίζουμε μέχρι να πάρει ένα χρώμα για 10-15 λεπτά. Προσθέτουμε τις πιπεριές και συνεχίζουμε για άλλα 3-4 λεπτά.
- Σβήνουμε με το κόκκινο κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
- Προσθέτουμε τη φέτα, το αλάτι, το πιπέρι και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα για άλλα 2-3 λεπτά.
Πηγή - sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου