Ένα ελαφρύ μους για όλες τις ώρες
Πηγή - cookbox.gr
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 320 γρ. φράουλες
- 225 γρ. ζάχαρη
- 1/2 λεμόνι
- 225 γρ. σαντιγύ
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τις φράουλες και τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ.
- Τις αδειάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη ζάχαρη και το χυμό του λεμονιού.
- Ρίχνουμε το μίγμα στη σαντιγύ και ανακατεύουμε ελαφρά.
- Το βάζουμε στο μπολ που θα το σερβίρουμε και το αφήνουμε στο ψυγείο για να κρυώσει.
- Σερβίρουμε τη μους φράουλας σε μικρά γυάλινα μπολ ή σε ποτήρια της σαμπάνιας και προαιρετικά γαρνίρουμε με τριμμένα μπισκοτάκια.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου