¤ ¤
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Συνταγή : Tina Webb
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 5΄, Μαγείρεμα 10΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
Υλικά
- 1 πακέτο παπαρδέλες
- 2 κουτ. σούπας βούτυρο
- 2 κουτ. σούπας κουκουνάρι
- 30 ml κρασί λευκό ή ροζέ
- 100 γρ. ρόκα, χοντροκομμένη
- 150 γρ. γκοργκοντζόλα ή ροκφόρ, θρυμματισμένα
- 1 κουτ. γλυκού θυμάρι ξερό, τριμμένο
- αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει τις παπαρδέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τις στραγγίζουμε.
- Ζεσταίνουμε στην κατσαρόλα το βούτυρο και σοτάρουμε το κουκουνάρι για περίπου μισό λεπτό.
- Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε τα ζυμαρικά.
- Προσθέτουμε τη ρόκα, τη γκοργκοντζόλα ή ροκφόρ, το θυμάρι και το πιπέρι.
- Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Πηγή - www.gastronomos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου