Μία μοναδική συνταγή που θα σας ενθουσιάσει.
Προετοιμασία : 10΄
Μαγείρεμα : 5΄
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 2 άτομα
- 2 στήθη κοτόπουλου
- 2 μικρές μελιτζάνες
- 1 κ.γ. σουσάμι
- 1 κ.γ. σπόρους φρέσκου κόλιαντρου
- Για τη μαρινάτα:
- 1 κρασοπότηρο σόγια σος
- 1 κ.σ. κρασί λευκό μοσχάτο
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Ανακατεύετε μέσα σε ένα μπολ τη σόγια σος και το κρασί.
- Κόβετε τα στήθη του κοτόπουλου σε μπαστουνάκια και τα βάζετε μέσα στο μείγμα σόγιας-κρασιού.
- Σε άλλο σκεύος τοποθετείτε τις μελιτζάνες κομμένες σε ροδέλες και τις ραντίζετε με λίγη μαρινάδα.
- Σε αντικολλητικό τηγάνι σοτάρετε το κοτόπουλο για 3΄ και τις μελιτζάνες για 1΄ την κάθε πλευρά.
- Σερβίρετε ζεστό, πασπαλισμένο με το σουσάμι και το κόλιαντρο.
Πηγή - ELLE
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου