ΜΕΝΟΥ

Pages

Φριτάτα με σπανάκι και ρικότα

Μία σουπερ ομελέτα που θα σας ξετρελάνει.  

Προετοιμασία :
Μαγείρεμα : 30΄




 
 
 
 
 
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 6 άτομα
  • 2 μεγάλα ματσάκια σπανάκι, 
  • 250 γραμμ. ρικότα, 
  • 8 αυγά
  • ελαιόλαδο, 
  • 1 ματσάκι βασιλικό πλατύφυλλο, 
  • αλάτι, 
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Πλένετε το σπανάκι και το βασιλικό, τα στραγγίζετε και τα ψιλοκόβετε.
  • Στη συνέχεια τα τοποθετείτε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο.
  • Χτυπάτε τα αυγά μαζί με τη ρικότα, αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε το μείγμα στο τηγάνι. Συμπληρώνετε με λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά για 10’.
  • Με τη βοήθεια μιας πιατέλας αναποδογυρίζετε τη φριτάτα και συνεχίζετε το τηγάνισμα για 10’.
  • Τη σερβίρετε ζεστή, χλιαρή, αλλά και κρύα, ενώ μπορείτε να τη συνοδεύσετε με σαλάτα.

 

Πηγή - ELLE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου