Μία σουπερ ομελέτα
που θα σας ξετρελάνει.
Προετοιμασία : 5΄
Μαγείρεμα : 30΄
Πηγή - ELLE
Προετοιμασία : 5΄
Μαγείρεμα : 30΄
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 6 άτομα
- 2 μεγάλα ματσάκια σπανάκι,
- 250 γραμμ. ρικότα,
- 8 αυγά
- ελαιόλαδο,
- 1 ματσάκι βασιλικό πλατύφυλλο,
- αλάτι,
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Πλένετε το σπανάκι και το βασιλικό, τα στραγγίζετε και τα ψιλοκόβετε.
- Στη συνέχεια τα τοποθετείτε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο.
- Χτυπάτε τα αυγά μαζί με τη ρικότα, αλατοπιπερώνετε και ρίχνετε το μείγμα στο τηγάνι. Συμπληρώνετε με λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζετε σε μέτρια φωτιά για 10’.
- Με τη βοήθεια μιας πιατέλας αναποδογυρίζετε τη φριτάτα και συνεχίζετε το τηγάνισμα για 10’.
- Τη σερβίρετε ζεστή, χλιαρή, αλλά και κρύα, ενώ μπορείτε να τη συνοδεύσετε με σαλάτα.
Πηγή - ELLE
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου