Συνταγή : cookbox
Μερίδες : για 8 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 5 αβγά
- 45 ml. κρέμα γάλακτος
- Αλάτι 1 κ.γ.
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κ.γ.
- 2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- φρέσκο κόλιανδρο 1 1/2 κ.σ. ψιλοκομμένο
- 8 ψωμί για τοστ κομμένες στη μέση διαγωνίως
- 15 γρ. βούτυρο
Εκτέλεση
- Σε ένα μπόλ χτυπάμε τα αυγά με την κρέμα γάλακτος, το αλάτι, το πιπέρι, το κρεμμύδι και το κόλιανδρο. Χτυπάμε μέχρι να αμανιχθούν καλά τα αυγά.
- Βάζουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και το αφήνουμε να λιώσει και να κάψει σε μέτρια φωτιά.
- Βουτάμε ένα κομμάτι ψωμιού στο μίγμα του αυγού. Μεταφέρουμε το ψωμί στο τηγάνι με το καυτό βούτυρο και το τηγανίζουμε για 2-3 λεπτά απο κάθε πλευρά.
- Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με τα υπόλοιπα κομμάτια ψωμιού.
- Συνοδεύουμε το γαλλικό τόστ με κέτσαπ ή καυτερή σάλτσα.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου