ΜΕΝΟΥ

Pages

Πιπεριές με φέτα

Ενα φανταστικό ορεκτικό στο τραπέζι σας.










Συνταγή :  Νταιάν Κοχυλα
Μερίδες : 
Απαιτούμενος Χρόνος :  
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 10 – 12 Μακρόστενες πράσινες πιπεριές
  • Ελαιόλαδο
  • 3 – 4 σκελίδες σκόρδο
  • 1 φλ. Ντομάτα κονκασέ
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 1 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
  • ½ κ.γ. μπούκοβο
  • ½ φλ. Φέτα τριμμένη
  • Παξιμάδια

Εκτέλεση
  • Σε σιγανή φωτιά μέσα σε αρκετό λάδι, σωτάρουμε ολόκληρες τιος πιπεριές, σκεπασμένες, μέχρι να μαραθούν λίγο, γύρω στα 15 λεπτά. Ανοίγουμε το καπάκι και γυρίζουμε προσεχτικά τις πιπεριές καθώς τηγανίζονται.
  • Προσθέτουμε το σκόρδο, την ρίγανη, την τομάτα, το ξύδι, αλατοπιπίπερο και μπούκοβο και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να είναι πολύ μαλακές και ενσωματωμένες με την σάλτσα, η οποία πρέπει να είνα πηκτή. Τέλος, προσθέτουμε την φέτα και σερβίρουμε πάνω σε παξιμάδια.


Πηγή - Alpha TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου