¤ ¤
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Συνταγή : Cookbox.gr
Μερίδες : ??.
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 25΄, Ψήσιμο 15΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
Συστατικά
- 200 γρ. βρώμη
- 1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1/2 κ.γ. σόδα
- 4 μπανάνες ώριμες
- Αλάτι 1/4 κ.γ.
- 1 κ.γ. κανέλα σκόνη
- 4 κ.σ. μέλι
- 1 βανίλια
- 60 γρ. σταγόνες σοκολάτας
Τρόπος παρασκευής
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμού και καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί ένα τετράγωνο ταψί.
- Βάζουμε τη βρώμη στον επεξεργαστή τροφίμων. Επεξεργαζόμαστε μέχρι να μετατραπεί η βρώμη σε αλεύρι.
- Μεταφέρουμε το αλεύρι βρώμης σε ένα μπόλ και προσθέτουμε το μπέκιν πάουντερ, τη σόδα και την κανέλα. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά.
- Βάζουμε στον επεξεργαστή τροφίμων τις μπανάνες, τη βανίλια και το μέλι. Επεξεργαζόμαστε τα υλικά μέχρι να προκύψει ένα ομοιογενές παχύρευστο μίγμα. Μεταφέρουμε το μίγμα στο μίγμα των στερεών υλικών και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε ελαφρά.
- Μεταφέρουμε το μίγμα στο ταψί και ψήνουμε στο φούρνο για 15 λεπτά περίπου.
- Βγάζουμε το ταψί απο το φούρνο και αφήνουμε να κρυώσει. Κόβουμε τη ζύμη σε τετράγωνα κομμάτια.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου