Συνταγή :
Μερίδες : για 2-4 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος : 30 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 2 φλιτζάνια λάδι
- 1 φλιτζάνι λεμόνι
- 2 κρεμμύδια
- 200 γραμμάρια ταραμάς κόκκινος
- 600 γραμμάρια πατάτα (βρασμένη)
- 4 κόκκινες πιπεριές ψημένες
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις πατάτες σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν για περίπου 25 λεπτά.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε στο μούλτι τις πατάτες κομμένες σε κύβους τον ταραμά, τις ψημένες πιπεριές το κρεμμύδι και χτυπάμε για 2 λεπτά μέχρι να πολτοποιηθεί το μείγμα μας.
- Στη συνέχεια ανακατεύετε το μείγμα μέχρι να γίνει λείο.
- Προσθέτετε εναλλακτικά λίγο- λίγο λάδι και λεμόνι.
- Γαρνίρετε με ελιές και με καρδιά μαρουλιού ή με μαϊντανό ψιλοκομμένο.
Πηγή - sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου