Συνταγή : Cookbox
Μερίδες :
Απαιτούμενος Χρόνος : 30 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 3 κρεμμύδια ξερά μεγάλα
- 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 300 ml. ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- Αλάτι κατά βούληση
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλες. Όχι πολύ λεπτές.
- Σε ένα μπολ ετοιμάζουμε ένα πηχτό κουρκούτι με το αλεύρι, τη μπύρα και λίγο αλάτι.
- Βάζουμε το τηγάνι με ελαιόλαδο σε πολύ δυνατή φωτιά να κάψει καλά. Στη συνέχεια βουτάμε μια μια τις ροδέλες κρεμμυδιού μέσα στο κουρκούτι και τις ρίχνουμε να τηγανιστούν.
- Όταν ροδίσουν τις γυρίζουμε να τηγανιστούν και από την άλλη πλευρά.
- Αφού είναι έτοιμες τις τοποθετούμε σε μια πιατέλα που έχουμε στρώσει απορροφητικό χαρτί κουζίνας, ώστε να απορροφηθεί το λάδι και τα τηγανητά κρεμμύδια μας είναι έτοιμα.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου