
Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Μερίδες : Για 10-12 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 200΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 2 φακελάκια ζελέ ανανά
- 1 κονσέρβα κομπόστα ανανά
- 250gr στραγγιστό γιαούρτι
- 3 ποτήρια νερό (χλιαρό) αναμειγμένα με το χυμό ανανά από την κομπόστα
Εκτέλεση
- Φτιάχνουμε το ζελέ ανάλογα με τις οδηγίες συσκευασίας, βάζοντας όμως τα 3 ποτήρια νερό (χλιαρό) αναμειγμένα με το χυμό ανανά.
- Χτυπάμε σε ένα μίξερ τις φέτες ανανά κομπόστα με το γιαούρτι.
- Ρίχνουμε το μίγμα στο χλιαρό ζελέ και μετά όλο μαζί στη φόρμα.
- Τοποθετούμε τη φόρμα στο ψυγείο για 3 ώρες.
- Ξεφορμάρουμε σε μία πιατέλα και είναι έτοιμο.
Πηγή - Dimitris Skarmoutsos
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου