menu22

Γλυκό γιαούρτι με ζελέ και κομπόστα ανανά

Ένα ελαφρύ επιδόρπιο που θα σας ενθουσιάσει.








Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Μερίδες : Για 10-12 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 200΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 2 φακελάκια ζελέ ανανά
  • 1 κονσέρβα κομπόστα ανανά
  • 250gr στραγγιστό γιαούρτι
  • 3 ποτήρια νερό (χλιαρό) αναμειγμένα με το χυμό ανανά από την κομπόστα

Εκτέλεση
  • Φτιάχνουμε το ζελέ ανάλογα με τις οδηγίες συσκευασίας, βάζοντας όμως τα 3 ποτήρια νερό (χλιαρό) αναμειγμένα με το χυμό ανανά.
  • Χτυπάμε σε ένα μίξερ τις φέτες ανανά κομπόστα με το γιαούρτι.
  • Ρίχνουμε το μίγμα στο χλιαρό ζελέ και μετά όλο μαζί στη φόρμα.
  • Τοποθετούμε τη φόρμα στο ψυγείο για 3 ώρες.
  • Ξεφορμάρουμε σε μία πιατέλα και είναι έτοιμο.

Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου