ΜΕΝΟΥ

Pages

Γραβιέρα σε λάδι

Ενα ορεκτικό από τον Δημήτρη Γιαννάκη για όλες τις ώρες








~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
  • 350 γρ. γραβιέρα Νάξου
  • ¼ κ.γ. ρίγανη ξερή
  • ¼ κ.γ. θρούμπι ξερό
  • 1 σκελ. σκόρδο
  • ¼ κ.γ. κόκκους πιπέρι
  • Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό


~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Κόβουμε σε φέτες τη γραβιέρα και την τοποθετούμε μέσα σε ένα γυάλινο βάζο. Ρίχνουμε τη ρίγανη, το θρούμπι και το σκόρδο.
  • Καλύπτουμε με ελαιόλαδο το τυρί.
  • Προσθέτουμε τους κόκκους πιπεριού και κλείνουμε.
  • Τη διατηρούμε εκτός ψυγείου.


Ημέρα προβολής : 19/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
Πηγή - Chef On Air

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου