Ενα ορεκτικό από τον Δημήτρη Γιαννάκη για όλες τις ώρες
Ημέρα προβολής : 19/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
Πηγή - Chef On Air
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 350 γρ. γραβιέρα Νάξου
- ¼ κ.γ. ρίγανη ξερή
- ¼ κ.γ. θρούμπι ξερό
- 1 σκελ. σκόρδο
- ¼ κ.γ. κόκκους πιπέρι
- Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Κόβουμε σε φέτες τη γραβιέρα και την τοποθετούμε μέσα σε ένα γυάλινο βάζο. Ρίχνουμε τη ρίγανη, το θρούμπι και το σκόρδο.
- Καλύπτουμε με ελαιόλαδο το τυρί.
- Προσθέτουμε τους κόκκους πιπεριού και κλείνουμε.
- Τη διατηρούμε εκτός ψυγείου.
Ημέρα προβολής : 19/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου