ΜΕΝΟΥ

Pages

Φέτα τουρσί


Μία πρόταση του Τόνυ Καβαλιέρο για να φτιάξετε φέτα τουρσί


 Αν προμηθευτείτε μεγάλη ποσότητα φέτας, προτιμήστε να τη φυλάξετε μέσα στον τενεκέ της. Ενώ ένα κεφάλι σκληρό τυρί θα διατηρηθεί καλύτερα αν το τυλίξετε προηγουμένως με λαδόκολα.







 ~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Kόβουμε τη φέτα (200 γρ.) σε κομμάτια.
  • Bάζουμε τα κομμάτια της φέτας σε βάζο με φρέσκα μυρωδικά και μία πιπερίτσα.
  • Aναμειγνύουμε 250 γρ. ξίδι με 2 κουτ. σούπας μέλι και περιχύνουμε τη φέτα. 
  • Aφήνουμε για μία μέρα ώστε να ενωθούν οι γεύσεις και μετά την καταναλώνουμε.


Πηγή - cookbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου