ΜΕΝΟΥ

Pages

Γεμιστά μανιτάρια με μπέικον και τυριά

Λαχταριστό ορεκτικό με γεμιστά μανιτάρια για όλη την οικογένεια


Απαιτούμενος χρόνος : 25΄





~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4-6 άτομα
Για τα μανιτάρια
  • 225 γραμμάρια μανιτάρια portobello
  • 1 φρέσκο ​​κρεμμυδάκι
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 60 γραμμάρια τυρί τσένταρ
  • 2 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες

Για την επικάλυψη
  • 1/2 κούπα θρύμματα ψωμιού
  • 1/4 κούπας τριμμένη παρμεζάνα
  • 2 κλωναράκια θυμάρι


~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Ξεκινήστε με προθέρμανση του φούρνου στους 220 βαθμούς και αφαιρώντας τα κοτσάνια από τα μανιτάρια. 
  • Στη συνέχεια ψιλοκόβετε το κρεμμύδι, σκόρδο, μπέικον σε μικρά κομματάκια και τα σοτάρετε σε ζεστό τηγάνι για 5 λεπτά.
  • Μετά ανακατεύετε το μείγμα του μπέικον με το τυρί τσένταρ και αφήνετε στην άκρη.
  • Συγχρόνως ανακατεύετε σε ένα μπολ τα θρύμματα ψωμιού, τη παρμεζάνα.
  • Με ένα κουταλάκι γεμίζουμε τα μανιτάρια και καλύπτετε με το μείγμα ψωμιού.
  • Ψήστε για 20 λεπτά με αντιστάσεις στους 220 βαθμούς.


Πηγή - sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου