Συνταγή : Cookbox.gr
Μερίδες :
Απαιτούμενος Χρόνος : 5 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 180 ml. ελαιόλαδο
- 4 κ.σ. ξίδι σέρι (sherry vinegar)
- Αλάτι 1 κ.γ.
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/2 κ.γ.
- 1 κ.σ φρέσκο δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
- 2 κ.γ. μουστάρδα
- 1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
Εκτέλεση
- Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα γυάλινο βάζο, κλείνουμε το βάζο με το καπάκι του και ανακινούμε καλά τα υλικά μέχρι να αναμιχθούν.
Χρησιμοποιούμε τη vinaigrette αμέσως ή την διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι και 1 εβδομάδα.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου