Ο Χρήστος Τζιέρας μοιράζεται μαζί μας μια συνταγή για ένα μεζεδάκι νόστιμο που μυρίζει θάλασσα!
Συνταγή : Χρήστος Τζιέρας
Μερίδες : για 2-4 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 150 γρ. αυγά ρέγγας
- ψίχα ψωμιού 250 γρ.
- 1 κρεμμύδι ξερό
- 1 λεμόνι το χυμό του
- 300 ml. ηλιέλαιο
Εκτέλεση
- Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τα αυγά ρέγγας, τρίβουμε το κρεμμύδι σε ένα τρίφτη και το ρίχνουμε και αυτό μέσα στο μπλέντερ μαζί με τα υγρά του.
- Προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού και αρχίζουμε να τα χτυπάμε όλα μαζί.
- Μουλιάζουμε το ψωμί και το ρίχνουμε σιγά σιγά χτυπώντας και αυτό στο μπλέντερ.
- Μόλις όλα αυτά ομογενοποιηθούν θα προσθέσουμε σιγά σιγά το ηλιέλαιο.
- Τέλος δοκιμάζουμε και αν χρειάζεται θα προσθέσουμε και άλλο λεμόνι κατά βούληση.
- Γαρνίρουμε με ελιές και ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου