Συνταγή : Cookbox.gr
Μερίδες : για 1 άτομο
Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί
- 4 κ.σ. καρυδόψιχα ψιλοκομμένη
- 3 σκελίδες σκόρδου
- 110 ml. ελαιόλαδο ή 1/2 φλ.τσ.
- 3 κ.σ. ξίδι
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Αφαιρούμε την κόρα από το ψωμί και το βάζουμε σε ένα μπολ να μουσκέψει.
- Μπορούμε αντί για ψωμί να χρησιμοποιήσουμε φρυγανιές και θα τις διαχειριστούμε με τον ίδιο τρόπο.
- Αφού μουλιάσει το στραγγίζουμε καλά και το βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το σκόρδο, τα καρύδια, το ξύδι, το αλάτι.
- Αφού ανακατευτούν για λίγο ξεκινάμε να προσθέτουμε το ελαιόλαδο σιγά - σιγά.
- Τα αφήνουμε να χτυπηθούν καλά και η σκορδαλιά μας είναι έτοιμη.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου