Συνταγή : Βίκυ Μπυζιώνα
Μερίδες :
Απαιτούμενος Χρόνος : 15 περίπου λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Ημέρα προβολής : 27.03.15
.Υλικά
- 250 γρ. φαρφάλες
- 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 πράσινη πιπεριά
- 3-4 φρέσκα κρεμμύδια
- ½ φλ. καλαμπόκι
- ½ κ.γ. βασιλικό ξερό
- Aλάτι-πιπέρι
Για τη σος:
- 3 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι βιολογικό Kalamata Papadimitriou
- 5 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. μέλι
- 2 κ.σ. χυμό λεμόνι
- Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
- Βράζουμε σε αλατισμένο νερό τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
- Βάζουμε τα βρασμένα ζυμαρικά σε ένα μπολ. Ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε την κόκκινη και την πράσινη πιπεριά, το καλαμπόκι και τα κρεμμύδια.
Για τη σος:
- Βάζουμε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο, το βιολογικό βαλσαμικό ξίδι, αλάτι, πιπέρι, το χυμό λεμόνι, τον βασιλικό ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε.
- Περιχύνουμε με τη σος τη σαλάτα με τα ζυμαρικά και σερβίρουμε.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου