ΜΕΝΟΥ

Pages

Μοσχαρίσιες μπριζόλες με μαλακό τυρί και δενδρολίβανο



Μία συνταγή όλο άρωμα και γεύση.











Συνταγή : Cookbox.gr
Μερίδες : για 4 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος :  προετοιμασία 50 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 4 μοσχαρίσιες μπριζόλες
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 2 κ.σ. μαργαρίνη
  • 20 γρ. βούτυρο ή 1 κ.σ.
  • 1 κ.σ φρέσκο δεντρολίβανο
  • 50 γρ. τυρί κρέμα

Εκτέλεση
  • Αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου ώστε να μαλακώσουν τη μαργαρίνη, το τυρί και το βούτυρο.
  • Στη συνέχεια σε ένα μπολ τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ένα μείγμα. Προσθέτουμε το δενδρολίβανο και το σκόρδο και ανακατεύουμε.
  • Βάζουμε το μείγμα σε ένα αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε σαν καραμέλα και το βάζουμε στο ψυγείο όπου θα πήξει και θα γίνει ένα μαλακό τυρί.
  • Ψήνουμε τις μπριζόλες στο γκρίλ. Βγάζουμε το μείγμα από το ψηγείο και κόβουμε το τυρί σε λεπτές φέτες.
  • Σερβίρουμε την μπριζόλα με μια λεπτή φέτα τυρί πάνω στην κάθε μια.

Πηγή - cookbox.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου