Συνταγή : Cookbox.gr
Μερίδες : για 4 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 50 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 4 μοσχαρίσιες μπριζόλες
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 2 κ.σ. μαργαρίνη
- 20 γρ. βούτυρο ή 1 κ.σ.
- 1 κ.σ φρέσκο δεντρολίβανο
- 50 γρ. τυρί κρέμα
Εκτέλεση
- Αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου ώστε να μαλακώσουν τη μαργαρίνη, το τυρί και το βούτυρο.
- Στη συνέχεια σε ένα μπολ τα ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ένα μείγμα. Προσθέτουμε το δενδρολίβανο και το σκόρδο και ανακατεύουμε.
- Βάζουμε το μείγμα σε ένα αλουμινόχαρτο, το τυλίγουμε σαν καραμέλα και το βάζουμε στο ψυγείο όπου θα πήξει και θα γίνει ένα μαλακό τυρί.
- Ψήνουμε τις μπριζόλες στο γκρίλ. Βγάζουμε το μείγμα από το ψηγείο και κόβουμε το τυρί σε λεπτές φέτες.
- Σερβίρουμε την μπριζόλα με μια λεπτή φέτα τυρί πάνω στην κάθε μια.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου