Συνταγή : Ελένη Ψυχούλη
Μερίδες :
Απαιτούμενος Χρόνος :
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Ημέρα προβολής : 23.03.15
Υλικά
- ½ κιλό κιμά κοτόπουλου
- 150 γρ. Arla τυρί Havarti
- 1 κρεμμύδι
- 1 σκελ. σκόρδο
- ½ ματσ. μαϊντανό
- Φρυγανιά τριμμένη
- Ηλιέλαιο (για το τηγάνισμα)
- Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα μπολ τον κιμά κοτόπουλου, το τριμμένο κρεμμύδι, αλάτι, πιπέρι, το σκόρδο ψιλοκομμένο, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και ζυμώνουμε.
- Κόβουμε το τυρί havarti σε μπαστουνάκια.
- Πλάθουμε τις κοτοκροκέτες και τοποθετούμε το τυρί στη μέση.
- Έπειτα τις περνάμε από τη φρυγανιά και τις βάζουμε για μισή ώρα στο ψυγείο.
- Στη συνέχεια τις τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο για περίπου 8 λεπτά και τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου