menu22

Μανιτάρια πορτομπέλο με μοτσαρέλα - παρμεζάνα

Λαχταριστό ορεκτικό που θα ξετρελάνει τους καλεσμένους σας.








Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 30΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 4 μεγάλα καπέλα μανιταριών πορτομπέλο
  • 1/4 κ.γ. αλάτι
  • 1 φλ. σάλτσα μαρινάρα
  • 4 κομμάτια φρέσκια μοτσαρέλα
  • 1/4 φλ. φρυγανιά, τριμμένη
  • παρμεζάνα, τριμμένη
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση
  • Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
  • Τοποθετούμε στο ταψί τα καπέλα των μανιταριών.
  • Αλατ'ιζουμε και ψήνουμε στους 230ο C για 10 λεπτά.
  • Μοιράζουμε τη σάλτσα μαρινάρα στις βάσεις των μανιταριών.
  • Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και στο τέλος από 1 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά.
  • Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
  • Ψήνουμε για 15 λεπτά, μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα και να μαλακώσουν τα μανιτάρια.
  • Γαρνίρουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε.

Πηγή - Dimitris Skarmoutsos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου