
Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 30΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 4 μεγάλα καπέλα μανιταριών πορτομπέλο
- 1/4 κ.γ. αλάτι
- 1 φλ. σάλτσα μαρινάρα
- 4 κομμάτια φρέσκια μοτσαρέλα
- 1/4 φλ. φρυγανιά, τριμμένη
- παρμεζάνα, τριμμένη
- ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί.
- Τοποθετούμε στο ταψί τα καπέλα των μανιταριών.
- Αλατ'ιζουμε και ψήνουμε στους 230ο C για 10 λεπτά.
- Μοιράζουμε τη σάλτσα μαρινάρα στις βάσεις των μανιταριών.
- Προσθέτουμε τη μοτσαρέλα και στο τέλος από 1 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά.
- Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο.
- Ψήνουμε για 15 λεπτά, μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα και να μαλακώσουν τα μανιτάρια.
- Γαρνίρουμε με παρμεζάνα και σερβίρουμε.
Πηγή - Dimitris Skarmoutsos
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου