ΜΕΝΟΥ

Pages

Πέρκα με ντοματίνια και βασιλικό



Μία πέρκα που θα σας ξετρελάνει.












Συνταγή :  Ηλίας Δεμιρτζόγλου.
Μερίδες : για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :  προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 20΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 500-600 γρ. πέρκα φιλέτο
  • 250 γρ. ντοματίνια
  • 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1½ λεμόνι (τον χυμό και το ξύσμα)
  • 200 γρ. αρακά
  • 1 σκελίδα σκόρδο σε φετάκια
  • 1 κλαδάκι θυμάρι
  • 120 ml ζωμό λαχανικών
  • φύλλα βασιλικού
  • αλάτι, πιπέρι

Eκτέλεση
  • Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. 
  • Τοποθετούμε σε ταψάκι τα ντοματίνια με λίγο από το ελαιόλαδο,αλατοπίπερο και το θυμάρι. 
  • Ψήνουμε στο γκριλ για 5 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα. 
  • Προσθέτουμε το ψάρι και τα υπόλοιπα υλικά (εκτός του βασιλικού) και ψήνουμε για 15 λεπτά ακόμα. 
  • Σερβίρουμε όταν γίνει χλιαρό με τα φύλλα του βασιλικού.

Πηγή - cookbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου