Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου.
Μερίδες : για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 20΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 500-600 γρ. πέρκα φιλέτο
- 250 γρ. ντοματίνια
- 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1½ λεμόνι (τον χυμό και το ξύσμα)
- 200 γρ. αρακά
- 1 σκελίδα σκόρδο σε φετάκια
- 1 κλαδάκι θυμάρι
- 120 ml ζωμό λαχανικών
- φύλλα βασιλικού
- αλάτι, πιπέρι
Eκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
- Τοποθετούμε σε ταψάκι τα ντοματίνια με λίγο από το ελαιόλαδο,αλατοπίπερο και το θυμάρι.
- Ψήνουμε στο γκριλ για 5 λεπτά ή μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Προσθέτουμε το ψάρι και τα υπόλοιπα υλικά (εκτός του βασιλικού) και ψήνουμε για 15 λεπτά ακόμα.
- Σερβίρουμε όταν γίνει χλιαρό με τα φύλλα του βασιλικού.
Πηγή - cookbook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου