ΜΕΝΟΥ

Pages

Πίτα με σαλάμι, πιπεριά, τυριά και μουστάρδα.


Μία μοναδική πίτα για όλη την οικογένεια.









Συνταγή : Ελένη Ψυχούλη.
Μερίδες  : 
Απαιτούμενος Χρόνος  :  
Βαθμός Δυσκολίας  :  Μέτρια.
Ημέρα προβολής :  19/12/14. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.


Υλικά
  • 7 φύλλα κρούστας
  • 150 γρ. σαλάμι με πιπέρια Ifantis
  • 200 γρ. Arla τυρί Mozzarella
  • 200 γρ. Arla Αυθεντικό Regato
  • 1 κ.σ. μουστάρδα απαλή Kalamata Papadimitriou
  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 4 αβγά
  • 1 φλ. γάλα
  • Ελαιόλαδο
  • Φρέσκο θυμάρι

Εκτέλεση
  • Λαδώνουμε ένα ταψί και στρώνουμε πατσαβουριαστά 3 λαδωμένα φύλλα κρούστας. Αλείφουμε με ελαιόλαδο, κόβουμε σε κομματάκια το σαλάμι με πιπέρια και το προσθέτουμε. Ρίχνουμε το φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο, τη μουστάρδα και λίγη τριμμένη μοτσαρέλα.
  • Καλύπτουμε με 1 φύλλο, προσθέτουμε τριμμένη μοτσαρέλα και τριμμένο ρεγκάτο. Απλώνουμε 3 ακόμα πατσαβουριαστά λαδωμένα φύλλα.
  • Χαράζουμε την πίτα.
  • Βάζουμε σε ένα μπολ το στραγγιστό γιαούρτι, τα αβγά, το γάλα και ανακατεύουμε.
  • Περιχύνουμε με το μείγμα την επιφάνεια της πίτας και την ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 40-50 λεπτά.

Πηγή - Chef On Air

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου