Συνταγή : Cookbox
Μερίδες : για 4 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος : 30 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 6 καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες κατά μήκος
- 30 ml. ελαιόλαδο
- 1 κ.σ. κόκκινο ξίδι
- Αλάτι κατά βούληση
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
- 60 γρ. φέτα θρυμματισμένη
- 2 κ.σ. μέλι
- 20 ml φρέσκο χυμό λεμόνι
Εκτέλεση
- Τοποθετούμε τη σχάρα του φούρνου στην χαληλότερη θέση. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Στρώνουμε αλουμινόχαρο σε ένα ταψί και τοποθετούμε εκεί τα καρότα, προσθέτουμε το λάδι, το ξύδι, το μέλι, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά.
- Ψήνουμε στο φούρνο για 25 περίπου λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα καρότα.
- Βγάζουμε το ταψί απο το φούρνο και περιχύνουμε τα καρότα με το χυμό του λεμονιού.
- Αφήνουμε τα καρότα να κρυώσουν. Αφού έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου, προσθέτουμε τη φέτα και λίγο ακόκη πιπέρι, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου