ΜΕΝΟΥ

Pages

Ψωμί τράβα - τσίμπα

Εύκολη και γρήγορη συνταγή για όλη την παρέα.









Συνταγή : Τάσος Αντωνίου (στην εκπομπή Chef on air)
Μερίδες  : 
Απαιτούμενος Χρόνος  :  30 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας  :  Εύκολη.

Υλικά
  • 1 στρογγυλό καρβέλι ψωμί
  • 350 γρ. τυρί Arla Samsoe
  • 6 φέτες μπέικον
  • 4 κ.σ. βoύτυρο Lurpak


Εκτέλεση
  • Χαράζουμε βαθιά το ψωμί κάθετα και οριζόντια, με ένα οδοντωτό μαχαίρι, προσέχοντας να μην κόψουμε την κάτω πλευρά του. 
  • Γεμίζουμε τις σχισμές με τις φέτες τυριού και το ψιλοκομμένο μπέικον. 
  • Λιώνουμε το βούτυρο και αλείφουμε το ψωμί. 
  • Τυλίγουμε το καρβέλι με αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 15 λεπτά. 
  • Ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά, ώσπου να λιώσει το τυρί.

Πηγή - Chef On Air

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου