Συνταγή : Τάσος Αντωνίου (στην εκπομπή Chef on air)
Μερίδες :
Απαιτούμενος Χρόνος : 30 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 1 στρογγυλό καρβέλι ψωμί
- 350 γρ. τυρί Arla Samsoe
- 6 φέτες μπέικον
- 4 κ.σ. βoύτυρο Lurpak
Εκτέλεση
- Χαράζουμε βαθιά το ψωμί κάθετα και οριζόντια, με ένα οδοντωτό μαχαίρι, προσέχοντας να μην κόψουμε την κάτω πλευρά του.
- Γεμίζουμε τις σχισμές με τις φέτες τυριού και το ψιλοκομμένο μπέικον.
- Λιώνουμε το βούτυρο και αλείφουμε το ψωμί.
- Τυλίγουμε το καρβέλι με αλουμινόχαρτο και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180 βαθμούς, για 15 λεπτά.
- Ανοίγουμε το αλουμινόχαρτο και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά, ώσπου να λιώσει το τυρί.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου