Συνταγή : Cookbox
Μερίδες : 6 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος : 40 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 6 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου
- 110 γρ. τυρί κρέμα
- 1/2 κ.σ. κύμινο
- 1 ματσάκι κόλιανδρο μικρό ψιλοκομμένο
- 5 κ.σ. salsa verde
- 1/2 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
- 110 γρ. σπανάκι μόνο τα φύλλα
- 110 γρ. τυρί Monterey Jack τριμμένο
- 10 τορτίγιες κομμένες σε μικρά κομμάτια
Εκτέλεση
- Βάζουμε στον επεξεργαστή τροφίμων το τυρί κρέμα, τη salsa verde, τον κόλιανδρο, το κύμινο και το σκόρδο.
- Επεξεργαζόμαστε τα υλικά μέχρι να ομοιογενοποιηθούν και να δημιουργήσουν μια πάστα.
- Αλείφουμε τα φιλέτα απο το στήθος του κοτόπουλου με την πάστα που φτιάξαμε.
- Τα καλύπτουμε με τα φύλλα απο το σπανάκι και έπειτα με το τριμμένο τυρί.
- Τυλίγουμε τα φιλέτα σε ρολό και τα βυθίζουμε στην τριμμένη τορτίγια.
- Ψήνουμε σε φούρνο που έχουμε προθερμάνει στους 180 βαθμούς για 30-35 λεπτά.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου