Συνταγή : Χρήστος Τζιέρας.
Μερίδες : για 4-6 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος :
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικα
- 100 γρ. πικάντικη φέτα
- 100 γρ. ανθότυρο
- 100 γρ. κατίκι Δομοκού
- 50 γρ. κοπανιστή Μυκόνου
- 150 ml. ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές της σούπας λευκό ξύδι
- 1 πράσινη μεγάλη καυτερή πιπεριά (ψημένη και ξεφλουδισμένη)
- 2 πιπεριές κόκκινες Φλωρίνης (ψημένες και ξεφλουδισμένες)
- ψιλοκομμένη ντομάτα, ρίγανη και μπόλικη γλυκιά πάπρικα για γαρνίρισμα
Εκτελεση
- Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τα τρία τυριά και την κοπανιστή να χτυπηθούν και ρίχνουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το ξύδι και τις πιπεριές.
- Όταν όλα ομογενοποιηθούν η τυροκαυτερή μας είναι έτοιμη.
- Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένη ντομάτα, ρίγανη, πάπρικα και ελαιόλαδο.
Πηγή - christostzieras.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου