ΜΕΝΟΥ

Pages

Τυροκαυτερή του Χρήστου Τζιέρα



Η πρόταση του Χρήστου Τζιέρα για ένα εύκολο, γρήγορο και γευστικό ορεκτικό για το τραπέζι σας.










Συνταγή : Χρήστος Τζιέρας.
Μερίδες  : για 4-6 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος  :  
Βαθμός Δυσκολίας  :  Εύκολη.


Υλικα
  • 100 γρ. πικάντικη φέτα
  • 100 γρ. ανθότυρο
  • 100 γρ. κατίκι Δομοκού
  • 50 γρ. κοπανιστή Μυκόνου
  • 150 ml. ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές της σούπας λευκό ξύδι
  • 1 πράσινη μεγάλη καυτερή πιπεριά (ψημένη και ξεφλουδισμένη)
  • 2 πιπεριές κόκκινες Φλωρίνης (ψημένες και ξεφλουδισμένες)
  • ψιλοκομμένη ντομάτα, ρίγανη και μπόλικη γλυκιά πάπρικα για γαρνίρισμα


Εκτελεση
  • Σε ένα μπλέντερ βάζουμε τα τρία τυριά και την κοπανιστή να χτυπηθούν και ρίχνουμε σιγά σιγά το ελαιόλαδο.
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε το ξύδι και τις πιπεριές.
  • Όταν όλα ομογενοποιηθούν η τυροκαυτερή μας είναι έτοιμη.
  • Γαρνίρουμε με ψιλοκομμένη ντομάτα, ρίγανη, πάπρικα και ελαιόλαδο.


Πηγή - christostzieras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου