ΜΕΝΟΥ

Pages

Ντιπ φέτας με ούζο

Μια αλοιφή για το ψωμί μας με... ελληνικό άρωμα!







Συνταγή : Sidagi.gr
Μερίδες : για 2-4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :  περίπου 30΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.

Υλικά
  • 400 γραμμάρια σκληρή φέτα
  • 1 κουταλιά της σούπας ούζο
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • Λίγο πιπέρι


Εκτέλεση
  • Αφήνουμε τη φέτα σε παγωμένο νερό μέσα στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια την τρίβουμε και την ρίχνουμε στο μίξερ.
  • Χτυπάμε μαζί με το λάδι που προσθέτουμε σταδιακά μέχρι να γίνει αλοιφή. Προσθέτουμε το ούζο, το πιπέρι και χτυπάμε και πάλι.
  • Αφήνουμε για δύο ώρες το μείγμα στο ψυγείο και πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο.

Πηγή - sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου