Συνταγή : Sidagi.gr
Μερίδες : για 2-4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 30΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 400 γραμμάρια σκληρή φέτα
- 1 κουταλιά της σούπας ούζο
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Λίγο πιπέρι
Εκτέλεση
- Αφήνουμε τη φέτα σε παγωμένο νερό μέσα στο ψυγείο για μισή ώρα. Στη συνέχεια την τρίβουμε και την ρίχνουμε στο μίξερ.
- Χτυπάμε μαζί με το λάδι που προσθέτουμε σταδιακά μέχρι να γίνει αλοιφή. Προσθέτουμε το ούζο, το πιπέρι και χτυπάμε και πάλι.
- Αφήνουμε για δύο ώρες το μείγμα στο ψυγείο και πασπαλίζουμε με ελαιόλαδο.
Πηγή - sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου