ΜΕΝΟΥ

Pages

Σάντουιτς με μοσχάρι, τυρί και μανιτάρια

Λαχταριστό σάντουιτς για όλες τις στιγμές.



Χρόνος Προετοιμασίας 30'







Υλικά για 6 άτομα
  • 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
  • 20 κ.γ. μαγιονέζα ( 1 φλ.τσ.)
  • 15 ml. ελαιόλαδο ( 1 κ.σ.)
  • 680 γρ. μοσχάρι κομμένο σε λεπτές λωρίδες
  • 1 πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
  • 1 κρεμμύδι ξερό κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 230 γρ. μανιτάρια κομμένα στη μέση
  • Αλάτι κατά βούληση
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
  • 6 ψωμάκια για σάντουιτς
  • 120 γρ. τυρί προβολόνε ( 12 φέτες)

~ ¤ ~

Εκτέλεση
  • Σε ένα μικρό μπόλ αναμιγνύουμε το σκόρδο με τη μαγιονέζα. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε.
  • Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι σε μέτρια φωτιά. 
  • Προσθέτουμε το μοσχάρι και μαγειρέυουμε μέχρι το κρέας να πάρει χρώμα αλλά να μην έχει μαγειρευτεί πλήρως. 
  • Προσθέτουμε τις πιπεριές, τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια. 
  • Μαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά μας και να μαγειρευτεί πλήρως το κρέας. 
  • Αποσύρουμε απο τη φωτιά, πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
  • Ανοίγουμε στη μέση τα ψωμάκια και αλείφουμε τη μια πλευρά με το μίγμα της μαγιονέζας. 
  • Συνεχίζουμε καλύπτοντας τη μαγιονέζα με το μίγμα κρέατος που έχουμε μαγειρέψει. Τέλος καλύπτουμε το μίγμα με δύο φέτες τυρί. 
  • Κλείνουμε με το υπόλοιπο μισό του ψωμιού και ψήνουμε το σάντουιτς μέχρι να λιώσει το τυρί. 
  • Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και με τα υπόλοιπα ψωμάκια και σερβίρουμε.



Πηγή - cookbox.gr