ΜΕΝΟΥ

Pages

Ντάκος με κατίκι και κάππαρη

Τα λόγια είναι περιττά, μία δοκιμή θα σας πείσει.








Συνταγή : Mind the Food
Μερίδες : για 1 άτομο.
Απαιτούμενος Χρόνος : Ν/Α
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.

 
Υλικά
  • 1 κριθαροκούλουρο ολικής άλεσης
  • 2 κ. σούπας κατίκι
  • 1 ώριμη ντομάτα τριμμένη
  • ½ κρεμμύδι ξερό, πολύ ψιλοκομμένο
  • 1 κ. σούπας κάππαρη
  • 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • Αλάτι, πιπέρι, ρίγανη


Εκτέλεση
  • Βρέχουμε ελαφρώς το κριθαροκούλουρο και το τοποθετούμε σε ένα βαθύ πιάτο.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ελαιόλαδο, την ντομάτα και το κρεμμύδι.
  • Πάνω από τοπαξιμάδι βάζουμε με τη σειρά, τη ντομάτα με το κρεμμύδι, το κατίκι, την κάππαρη και αλατοπιπερώνουμε.
  • Τέλος πασπαλίζουμε με λίγη ρίγανη.

Πηγή - Mind the Food

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου