Συνταγή : Cookbox.gr
Μερίδες : για 4 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος : 30 περίπου λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 1000 γρ. μοσχάρι κομμένα σε λεπτές φέτες
- 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
- 2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
- 2 κίτρινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
- 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένο
- 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
- 50 ml. ελαιόλαδο
- Αλάτι κατά βούληση
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
Εκτέλεση
- Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές. Τι ςκόβουμε σε λωρίδες και τις σωτάρουμε σε τηγάνι με το μισό ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μαϊντανό ψιλοκομμένα.
- Σε χωριστό τηγάνι, που έχουμε προθερμάνει, προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το μοσχάρι κρέας.
- Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συνέχεια.
- Μόλις το κρέας έχει ψηθεί, ενώνουμε με τις πιπεριές και σερβίρουμε αμέσως.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου