ΜΕΝΟΥ

Pages

Μοσχάρι με πιπεριές



Μοναδική συνταγή που θα σας ξετρελάνει.










Συνταγή : Cookbox.gr
Μερίδες : για 4 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος :  30 περίπου λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 1000 γρ. μοσχάρι κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
  • 2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
  • 2 κίτρινες πιπεριές κομμένες σε λωρίδες
  • 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένο
  • 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 50 ml. ελαιόλαδο
  • Αλάτι κατά βούληση
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση


Εκτέλεση
  • Πλένουμε και καθαρίζουμε τις πιπεριές. Τι ςκόβουμε σε λωρίδες και τις σωτάρουμε σε τηγάνι με το μισό ελαιόλαδο.
  • Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το μαϊντανό ψιλοκομμένα.
  • Σε χωριστό τηγάνι, που έχουμε προθερμάνει, προσθέτουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και το μοσχάρι κρέας.
  • Ψήνουμε σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συνέχεια.
  • Μόλις το κρέας έχει ψηθεί, ενώνουμε με τις πιπεριές και σερβίρουμε αμέσως.

Πηγή - cookbox.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου