Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου
Μερίδες : για 4 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20΄, μαγείρεμα 15΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια.
Υλικά
- 500 γρ. Ριγκατόνι ΜΙSKO
- 300 γρ. σπανάκι καθαρισμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 250 γρ. κοτόπουλο ψημένο
- 200 γρ. τυρί κατσικίσιο
- 50 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
- 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Eκτέλεση
- Βράζουμε τα ριγκατόνι, σουρώνουμε και τα κρατάμε ζεστά στην άκρη.
- Τσιγαρίζουμε το σκόρδο σε βαθύ τηγάνι με το ελαιόλαδο για 1-2 λεπτά.
- Προσθέτουμε το σπανάκι, το κοτόπουλο σε κύβους και τον μαϊντανό και τα γυρίζουμε για 1-2 λεπτά.
- Ρίχνουμε και το κουκουνάρι και ανακατεύουμε καλά το μείγμα με τα ζυμαρικά, θρυμματίζοντας από πάνω το τυρί.
- Σερβίρουμε αμέσως με το πιπέρι.
Πηγή - cookbook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου