ΜΕΝΟΥ

Pages

Ριγκατόνι με σπανάκι και κοτόπουλο



Μία μοναδική συνταγή που συνδυάζει ζυμαρικά κοτόπουλο και χορταρικά για να  σας ενθουσιάσει.












Συνταγή :  Ηλίας Δεμιρτζόγλου
Μερίδες : για 4 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος :  προετοιμασία 20΄, μαγείρεμα 15΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια.


Υλικά
  • 500 γρ. Ριγκατόνι ΜΙSKO
  • 300 γρ. σπανάκι καθαρισμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 250 γρ. κοτόπουλο ψημένο
  • 200 γρ. τυρί κατσικίσιο
  • 50 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο
  • 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1/2 φλιτζάνι μαϊντανό
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Eκτέλεση
  • Βράζουμε τα ριγκατόνι, σουρώνουμε και τα κρατάμε ζεστά στην άκρη. 
  • Τσιγαρίζουμε το σκόρδο σε βαθύ τηγάνι με το ελαιόλαδο για 1-2 λεπτά. 
  • Προσθέτουμε το σπανάκι, το κοτόπουλο σε κύβους και τον μαϊντανό και τα γυρίζουμε για 1-2 λεπτά. 
  • Ρίχνουμε και το κουκουνάρι και ανακατεύουμε καλά το μείγμα με τα ζυμαρικά, θρυμματίζοντας από πάνω το τυρί. 
  • Σερβίρουμε αμέσως με το πιπέρι.

Πηγή - cookbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου