Μια πιο υγιεινή εκδοχή του τυρόψωμου, καθώς το τυρί που χρησιμοποιείται είναι χαμηλών λιπαρών και πλούσιο σε φυτικές στανόλες, για τον καλύτερο έλεγχο της χοληστερίνης.
Συνταγή : Sidagi.gr
Μερίδες :
Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, ψήσιμο 30΄ περίπου.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 1 συσκευασία Μινέρβα Benecol λευκό τυρί, τριμμένο
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι άπαχο (200γρ)
- 2 αυγά
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κούπα τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 κ.σ. ψιλοκομμένο άνηθο
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 C.
- Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά, προσθέτουμε το Μινέρβα Benecol λευκό τυρί, το γιαούρτι, ανακατεύουμε μέχρι να ζυμωθούν και συνεχίζουμε με το πιπέρι, τον άνηθο και το ελαιόλαδο.
- Ρίχνουμε σιγά-σιγά το αλεύρι και όταν γίνει μια ζύμη, απλώνουμε σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψάκι.
- Ψήνουμε για 30 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Πηγή - sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου