Συνταγή : Ελένη Ψυχούλη.
Μερίδες : για 2 μπέργκερ
Απαιτούμενος Χρόνος :
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Ημέρα προβολής : 09.06.2014
Υλικά
- 8-10 κοτομπουκιές Ifantis
- 4 φέτες ψωμί του τοστ
- 4 φύλλα μαρούλι
- 2 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
- 2 φέτες τυρί του τοστ
- 1 σκελ. σκόρδο
- 4 κ.γ. μαργαρίνη Βιτάμ Soft (για επάλειψη)
Για τη σος
- 2 κ.σ. μαγιονέζα Hellmanns Real
- 1 κ.σ. γιαούρτι
- 1 αγγουράκι τουρσί
- 1 κ.σ. μαϊντανό
- 1 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα ταψί τις κοτομπουκιές, ρίχνουμε ελαιόλαδο και τις ψήνουμε για 14 λεπτά, στους 220 βαθμούς.
- Τρίβουμε με σκόρδο τις φέτες του τοστ και τις αλείφουμε με μαργαρίνη.
- Προσθέτουμε από πάνω τις φέτες τυρί και τις ψήνουμε στους 220 βαθμούς.
Για τη σος:
- Βάζουμε σε ένα μπολ τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, το αγγουράκι τουρσί ψιλοκομμένο, τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε τις ψημένες φέτες του τοστ με τυρί.
- Βάζουμε από πάνω το μαρούλι, τις κοτομπουκιές και τη σος.
- Καλύπτουμε με τη δεύτερη φέτα ψωμί του τοστ χωρίς τυρί.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου