Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου
Μερίδες : για 4 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, μαγείρεμα 15΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 4 πιπεριές Φλωρίνης από βάζο
- 3 φέτες ψωμί μπαγιάτικο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι ξινομυζήθρα
- 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
Eκτέλεση
- Στραγγίζουμε τις πιπεριές και τις σκουπίζουμε καλά με χαρτί κουζίνας.
- Βάζουμε στο μπλέντερ τις 2 φέτες ψωμιού κομμένες σε κύβους, το σκόρδο, τον μαϊντανό, την ξινομυζήθρα, 4 κουταλιές ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
- Γεμίζουμε προσεκτικά τις πιπεριές και τις βάζουμε σε λαδωμένο ταψάκι.
- Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με ψίχουλα ψωμιού και ψήνουμε για 10 λεπτά στους 180°C.
Πηγή - cookbook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου