Μεθυσμένο γουρουνάκι με κέτσαπ.
Συνταγή : Cookbox.gr
Μερίδες : για 2 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 35΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 2 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
- 320 ml μαυροδάφνη
- 5 κ.σ. ketchup Hellmann’s classic
- 30 ml. ελαιόλαδο
- Αλάτι κατά βούληση
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ βάζουμε τις μπριζόλες με τη μαυροδάφνη και τη μαρινάρουμε για 20΄.
- Όταν περάσει ο χρόνος τις βγάζουμε, τις στραγγίζουμε και τις αλατοπιπερώνουμε.
- Τις αλείφουμε με τη κέτσαπ και τις τοποθετούμε σε ταψάκι μαζί με τη μαυροδάφνη από το μαρινάρισμα και το ελαιόλαδο
- Ψήνουμε σε προθερασμένο φούρνο ή γκριλ έως ότου δημιουργηθεί μία όμορφη σκούρα κρούστα.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου