- 750γρ Κοτόπουλο φιλέτο
- 80γρ Σησαμέλαιο
- 2 σκελίδες Σκόρδο πολτοποποιημένο
- 180γρ Κρεμμύδι
- 180γρ Πιπεριά
- 200γρ Μανιτάρια κομμένα σε φέτες
- 1 κουτ σούπας γεμάτη μαύρη Ζάχαρη Fyrto
- λίγο Ξύδι βαλσάμικο
- Σόγια σος
- 200γρ Κέτσαπ
- 180γρ Ανανά φρέσκο
Εκτέλεση
- Τσιγαρίζουμε το κοτόπουλο στο σησαμέλαιο.
- Προσθέτουμε το σκόρδο, το κρεμμύδι και τη πιπεριά πολτοποιημένα.
- Ανακατεύουμε και τα μανιτάρια.
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη Fytro, το ξύδι και τη σόγια σος και αφήνουμε να βράσει.
- Ανακατεύουμε και την κέτσαπ.
- Λίγο πριν βγει το φαγητό προσθέτουμε και τον ανανά.
- Σερβίρουμε με ρύζι ατμού, μακαρόνια κλπ.
Πηγή - Fytro
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου